For å høre intervjuet må du ha programmet Windows Media Player.KRISTIANSAND: ”Kannibalen” innrømmer også at han skal ha gitt seg ut for å være en annen person overfor jenta. På den måten prøvde han å gi inntrykk av at han kjenner ”Kannibalen” og ønsker å hjelpe jenta mot denne personen.

26-åringen erklærte seg imidlertid ikke skyldig i å ha kontaktet flere jenter for å spise dem, eller ha sex med dem. Totalt sju jenter er ifølge tiltalen blitt kontaktet av 26-åringen, som forsvares av advokat Olav Sylte.

Saken mot 26-åringen startet i Kristiansand Tingrett i dag.

Dette erklærte 26-åringen seg skyldig i å ha gjort:

I juli 2004 i Kristiansand, tok han ved flere anledninger kontakt med en 21— år gammel jente via Internett og/eller telefon. Han utga seg for å være flere forskjellige personer bl.a. en person som kalte seg ”Kannibalen” og kalte henne for ”hore” og stilte spørsmål til henne om hun ville bli spist m.m. Samtidig utga han seg for å være en annen person som kjente til ”Kannibalen” og som kunne hjelpe henne i forhold til hans kontakt med henne, bl.a. ved at hun reiste til Kristiansand.

— Dette er starten på en lang rettsprosess. Aktor vil komme med masse løgner mot meg. Jeg vil uansett forfølge denne saken helt til Strasbourg om nødvendig, sa 26-åringen til VG Nett da saken startet mandag morgen.

Aktor beskrev den tiltalte som en mann med lite kontakt med andre, og lite sosial omgang da han flyttet til Kristiansand i fjor vår.

— Etterhvert bare satt han inne i leiligheten sin og brukte internett der han chattet med andre personer, blant annet de fornærmede i saken. Den eneste kontakten han hadde med andre mennesker var via chatting, sa Thorsen i følge VG Nett..

Tiltalen omfatter en lang rekke grove trusler og tilnærmelser overfor totalt 12 jenter i alderen 13 til 21 år. Tilfellene stammer fra perioden juli til oktober, blant annet følgende:Kontaktet 14-åring 89 ganger på mobiltelefon i løpet av en uke i fjor sommer, samt på pratekanaler. Utga seg for å være både kannibal og politimann, spurte om hun hadde mye kjøtt på kroppen og tvang henne til å sende bilder av kroppen sin.

Kontaktet 19-åring på internett og fortalte at han ville betale 200.000 kroner for å utfø re seksuelle handlinger med henne, binde henne, piske henne og spise henne. «Jeg kommer til Bergen i løpet av uken og spiser deg opp GRATIS», skrev han.

«Valget er enkelt og jeg kødder ikke med deg», skrev han til en 13 år gammel jente, som han også ville møte, ha sex med og spise.

Kalte seg selv «kannibal» og 21-åringen han chattet med for «hore» og spurte om hun ville bli spist.

Da jentene ville bryte kontakten, truet han dem til å fortsette. Det gikk aldri så langt at han møtte noen av dem.

For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player.