Totalt er den tidligere Sogndal-spissen oppe i 15 mål på 18 kamper. Alle hans nettkjenninger mot Arendal kom i løpet av åtte minutter i annen omgang.

Glimt hadde fått en god start på kampen gjennom Trond Olsens 1-0-scoring etter åtte minutter. Ulrik Saltnes rakk også å score før Opseth startet sitt målshow.

Med nok en seier har Bodø/Glimt sju poengs luke på tabelltoppen. Toer Ranheim har 35 poeng, mens Start har 34 og Sandnes Ulf 32.

Ranheim i form

Ranheim vant også søndag, men laget fikk en tøff start borte mot Åsane. Geir André Herrem sendte hjemmelaget i ledelsen etter sju minutter.

Trønderne rakk å vende kampen før pause, og i det 57. minutt fastsatte Mats Lillebo sluttresultatet til 3-1.

Målrikt på Jessheim

Sandnes Ulf tapte viktige poeng i tetstriden med 3-3 borte mot Ull/Kisa. Ulf tok ledelsen ved Kent Håvard Eriksen før minuttet var spilt, men skulle siden komme under to ganger i den målrike kampen.

Etter at Nicolay Solberg hadde gjort 1-1, ble det to scoringer hver på vertenes Kristoffer Ødemarksbakken og Sandnes Ulfs Kjell Rune Sellin. Dermed endte den spennende kampen uavgjort.

Ny Florø-seier

Årets overraskelseslag i 1. divisjon, Florø, tok sin sjette strake seier og har for alvor blandet seg inn i kampen om omspillsplassene. Vegard Gjermundstad scoret kampens eneste mål da Kongsvinger ble slått hjemme i Florø søndag.

Levanger sikret en sterk 1-0-seier borte mot Strømmen og holder 6.-plassen i divisjonen. Fredrikstad sliter fortsatt etter 0-2 borte mot Jerv, mens Elverum sikret ett poeng borte mot Tromsdalen (1-1).