Et dykk i fjorårsresultater: Fra nye gigantplaner på Hovden til overraskende oljebedrift-overskudd

Foto: Montasje

Her peker Roger Hagel Sørli ut området ovenfor Hovden Alpin Lodge hvor det planlegges et nytt hotell, blant annet. Regnskapstallene fra 2017 dokumenterer hvor sentral Sørli og hans mange aktiviteter er blitt på Hovden. Foto: Rune Øidne Reinertsen

På dette arkivbildet fra 2017, åpenbart inspirert av coveret til The Beatles’ klassiske album Abbey Road, går daværende klima- og miljøminister Vidar Helgesen foran, Glencore Nikkelverks administrerende direktør Øivind Stenstad bak. Og de befinner seg hos Nikkelverket, som måtte ta en spesiell post inn i regnskapet sitt for det året. Foto: Kjartan Bjelland (arkiv)

BRG Entreprenør vokste videre i fjor, og tjente som vanlig bra med penger. Arkivbildet er fra byggingen av det nye og fjonge leilighetsbygget nede i Østerhavna i Kristiansand, som Bjarne Skeie står bak. Nå er jobben nesten ferdig. Foto: Rune Øidne Reinertsen (arkiv)

Grimstad Bådsenter-konsernet er Sørlandets største forhandler av fritidsbåter. Følgelig var 2017, med en heller skral sommer, intet godt år. Arkivbildet er fra ei båtmesse i Kristiansand og farkosten som dominerer det forhandles ikke nødvendigvis av Grimstad Bådsenter. Foto: Arkiv

Cameron Sense hadde et overraskende stort overskudd, Alloc fikk lønn for strevet og Origo Solutions har satset målbevisst på vindkraft. Vi har dykket ned i en rekke årsrapporter for 2017 - og vi begynner med en ustoppelig utbygger helt nord i landsdelen.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.