NIKOSIA: Apoel-spillerne sutret til dommeren og la seg lett ned gjennom store deler av kampen. Apoel-treneren sparket en ubenyttet ball inn på banen rett etter at laget tok ledelsen på overtid.

Christiansen ankom pressekonferansen i lyseblå skjorte med tydelig svettekanal langs ryggen. Det var tydelig at varmen og nervene gikk innpå han også. Han mente at Rosenborg var like usportslige.

— Keeperen deres fikk gult kort for drøying av tid. De brukte lang tid på å bytte da resultatet var i deres favør, sier Christiansen.

(for abonnenter)

— Dominerte kampen

Han er sikker i sin sak når han melder at hjemmelaget var klart best.

— Vi dominerte kampen og hadde flere muligheter til å score mål, forteller han.

Resultatet på Lerkendal ga kypriotene troen på avansement, noe de brukte i går kveld.

— Vi fikk et viktig bortemål som ga oss selvtillit. Jeg er utrolig glad for dette og spillerne mine gjorde en kjempejobb, sier Apoel-treneren.

(for abonnenter)

Overrasket Bruttern

Apoel var nok det beste laget på Kypros. Rosenborg ble presset langt tilbake og sto godt i mot – helt til det raknet på overtid.

— Vi visste at den eneste muligheten for å gå videre, var å score. Vi måtte score og presset derfor høyt, forteller den dansk-spanske treneren.

Kåre Ingebrigtsen er svært uenig med Christiansen og ble selv overrasket over hvordan kypriotene oppførte seg.

— Jeg trodde aldri jeg skulle bli overrasket over manglende fair play. Det ble jeg mot Apoel. Vi holder ikke på med sånt og skal ikke det heller, forteller Bruttern.