Statistikksenter Eliteserien:

Bundesliga-klubben Hannover 96 har Mohammed Abdellaoue som førstevalg som ny spiss, og er i dialog med Vålerenga, melder nrk.no.

— Vi har lagt inn et bud på Abdellaoue, men er ikke kommet til enighet med Vålerenga, sier sportsdirektøren i Hannover 96, Jörg Schmadtke til NRK .

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Moas mål i 2010

Moas fulltreffere anno 2010 Schmadtke sier at klubben er interessert i to andre spisser og derfor krever svar innen kort tid.

— Vålerenga må gi oss et svar innen to til tre dager, hvis ikke vil vi vurdere andre spillere , sier Schmadtke.

Vålerenga-ledelsen vil ikke kommentere utspillet.

- Vi har aldri vært med på og kommer ikke til å bli med på overgangsspekulasjoner, og som tidligere vil vi ikke kommentere rykter eller andre meldinger før en overgang eventuelt er 100 prosent i boks. Dette gjelder både spillere vi henter inn eller eventuelt spillere som skal forlate klubben , sa VIF-direktør Truls Haakonsen i en pressemelding klubben sendte ut torsdag.

Moas agent Stig Lillejord sier til NRK at det er normalt at klubber setter tidsfrister og vurderer andre spillere samtidig som man er i forhandlinger.

— Men Vålerenga må absolutt ta tidsfristen og Hannovers utspill alvorlig, ellers kan klubben ende opp med å gå for en annen spiller, fastslår Lillejord.