På Dønnestad tirsdag tok den nye hovedtreneren for første gang kontroll over treningen etter å ha ankommet mandag, og under formasjonsøkten ble det satt opp fire forsvarsspillere, fire midtbanespillere og to spisser.

LES OGSÅ: — Har snakket med Bjørnebye | WEB-TV: Se Lennartssons ankomst

Dermed ser 64-åringen ut til å skifte ut 4-3-3-formasjonen som Start har spilt de siste fire årene med en gang til fordel for 4-4-2. Denne endringer ble også varslet av fungerende hovedtrener Bård Wiggen før Lennartssons inntreden. Svensken har imidlertid hintet til at han de siste årene har vært sterkest tilhenger av 4-3-3. Onsdag sa Stig Inge Bjørnebye ja til å si opp jobben i Start. Lørdag ble Lennartsson ansatt.

Pedersen inne igjen

Landslagsspill og skader gjør det vanskelig å vite hvem som kommer til å fylle de enkelte rollene i Start-laget mot RBK lørdag. Men treningene hittil denne uken har tydet på at Steinar Pedersen er inne i varmen igjen, og at Inge André Olsen fort kan bli kaptein Atle Roar Hålands makker i midtforsvaret.

Jon Midttun Lie prøvde seg på venstrebacken mandag, men stod over tirsdagens økt. Han sliter med noe som likner på en strekk - og mister trolig RBK-kampen.

— Han har fått seg en smell i låret. Det er for tidlig å si om det er en strekk, sier fysioterapeut Pål Erik Pedersen til fvn.no.

Fra før av er Kristofer Hæstad, Morten Hæstad og Jesper Mathisen ute med skade.

Kristoffer Paulsen ser ut til å velges på venstrebacken hvis Lennartsson ikke satser på Sandefjord-gutten der. Espen Børufsen og Bruno ser i så fall ut til å kjempe om venstrekantplassen.

Midtbaneduell

Fredrik Strømstad og Anthony Annan er opptatt med landslagsspill, og i deres fravær ble Ygor og Joey Hardarson drillet sentralt på midtbanen. I alle fall Strømstad er trolig bankers på laget uansett.

Slik så laget ut på tirsdagens trening (4-4-2): Kenneth Høie - Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Inge André Olsen, Kristoffer Paulsen - Martin Borre, Joey Hardarson, Ygor, Espen Børufsen (Bruno) - Bernt Hulsker, Ole Martin Årst.