Erik Huseklepp har scoret sitt første mål for Bari. Det etterlengtede målet kom på en vakker heading etter 42 minutter i søndagens kveldskamp mot Roma.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0, og Huseklepp var involvert også da. Et innlegg fra landslagsspissen traff hånden til Juan og dommeren pekte på krittmerket. Simone Bentivoglio sendte det serie B-klare laget i føringen.

Se Baris første mål:

1Goal Bari Men rett etterpå utlignet Francesco Totti på et frispark fra distanse, han utnyttet en mur fra Bari som var oppstilt på en håpløs måte.

Se Tottis første mål:

2Goal Roma Etter 42 minutter brukte Huseklepp pannebrasken og styrte inn et innlegg fra høyresiden. Bari gikk da opp igjen til 2-1. Se scoringen til Huseklepp

4Goal Bari Rett etter pause ble oppgaven enda vanskeligere for John Arne Riise & Co. Daniele De Rossi ble korrekt sendt i garderoben etter å ha plantet albuen i ansiktet på en Bari-spiller.

Se utvisningssituasjonen:

5RedCard Roma Men ti minutter senere fikk Roma tildelt straffespark. Juan ble dratt i trøyen inne i 16-meteren og Totti var skråsikker fra 11 meter.

Se 2-2-målet:

7Goal Roma 13 minutter før slutt fikk laget fra hovedstaden nok et straffespark. Hjemmelaget ble også 10 spillere fordi Kamil Glik rev ned en Roma-spiller i feltet. Men denne gangen brente Totti forsøket sitt, han smelte ballen i stolpen.

Etter 81 minutter ble Erik Huseklepp tatt av banen til stor applaus fra tribunen. Bergenseren ble trolig ofret fordi Bari måtte gjøre defensive rokkeringer grunnet Gliks utvisning.

Roma måtte avslutte med ni mann etter at Simone Perotta så rødt, men tok hjem seieren helt på tampen av kampen. Aleandro Rosi scoret med magen på overtid, og ga hovedstadslaget 3-2-seier i sør.

Se Perottas utvisning:

13RedCard Roma Se Rosis avgjørende scoring:

14Goal Roma

Totti passerte Baggio

Roma-kaptein Francesco Totti er tidenes femte mestscorende spiller i Serie A etter sine to fulltreffere mot Bari.

– Kongen av Roma er ikke død og han vil aldri dø, sa Totti til Sky Sport.

– Jeg vet hva jeg kan gi. Jeg er glad for å ha satt nok en rekord og tatt enda en skalp, denne gangen til en stor spiller som Roberto Baggio. Jeg håper å få fortsette på dette nivået, sa Totti etter sitt 206. italienske seriemål.

Flest mål har Silvio Piola, som scoret 274 mål for Pro Vercelli, Lazio, Juventus og Novara.

Deretter følger svensken Gunnar Nordahl med 225 scoringer, Giuseppe Meazza 216 og José Altafini 216. Roberto Baggio stoppet på 205.