Motstanden kunne knapt vært verre for Tina Røe Skaar før åttedelsfinalen. På den andre siden var regjerende olympiske mester Milica Mandic fra Serbia. Men i de tidligere oppgjørene mellom de to utøverne har begge to seiere.

Skaar startet bra, og tok føringen etter et spark mot vesten til Mandic. Men bare sekunder etter svarte OL-mesteren og etter den første omgangen var stillingen 1-1. Den andre omgangen startet jevnt og begge utøverne parerte motstanderens forsøkt greit. Men 20 sekunder før slutt fikk Mandic inn et nytt poeng med et spark mot vesten.

I tredje og siste omgang var Skaar nødt til å få poeng for å holde liv håpet om OL-finale. Hun var ikke langt unna å få inn et spark mot hodet, men i stedet tok Mandic over kampen og fikk inn seks poeng i det siste minuttet. Stillingen ble til slutt 8-2 til den serbiske utøveren.

Håpet om medalje er ikke over. Dersom Mandic havner i finalen, kan kvinnene som har tapt mot henne i de innledende rundene kjempe om bronsemedalje. Finalene går natt til søndag.