FORNEBU (Aftenposten.no): — Siste ord er i alle fall ikke sagt i denne saken. Jeg vet ikke om vi kommer til å spille på Telenor Arena, men det er fortsatt en mulighet.

Ordene tilhører «Mr Stabæk», Ingebrigt Steen Jensen. Det var hans drøm å flytte til det som først ble kjent som «Blue Dream Arena», det var han som stolt viste pressen rundt i arenaen like før den ble innviet i 2009. * Vi følger Stabæk: Siste nytt om klubben

Intet vedtak

To og et halvt år senere står Ingebrigt Steen Jensen i mixed zone og møter pressen etter det alle tror har vært Stabæk siste hjemmekamp i Telenor Arena.

Fredag skrev pressen at styret hadde vedtatt flytting til Nadderud fra og med 2012, men Steen Jensen understreker at det langt fra er tilfellet.

- Dette er bare en innstilling, og vi har bare planlagt for «worst case» , det vil si spill på Nadderud.

— Her er det fortsatt mye som kan skje, og dette kan ta tid. Ordføreren har fortalt meg at det i reguleringsbestemmelsene heter at det skal ligge kunstgress i Telenor Arena. Jeg tviler ikke på at de kommer til å asfaltere, men da må de i så tilfelle legge nytt kunstgress oppå det igjen, og det kan bli en dyr affære, sier Steen Jensen med en megetsigende mine.

Håper på Aker

Det Stabæk-ledelsen nå gjør, er å legge planene ut fra at det blir spill på Nadderud, og det er det man går ut fra når man forhandler med sponsorene, men med ytterligere spill på Fornebu-tomten som et annet, mulig scenario.

Parallelt venter man spent på hva som kommer ut av Aker-oppkjøpet og hva som kommer ut av forhandlingene deres med kommunen.

— Jeg vet ikke hva som vil skje, men en mulighet er jo at Aker kjøper Telenor Arena.

Statistikksenter Eliteserien:

- Skjer det, er jeg sikker på at planen deres er at det skal bli Tippeliga-spill der i 2012 , sier Ingebrigt Steen Jensen.

At man i sin lisenssøknad til NFF har oppført Nadderud som hjemmebane, vil ikke bli noe problem, understreker Stabæk-legenden.

— Jeg tror ikke vi har noen tidsfrist på oss for å flytte hjemmekampene tilbake til Telenor Arena, det vil vi garantert få lov til med en gang.