ODD — AALESUND 4-1

AaFK hadde lite å stille opp med mot Odd og tapte fullt fortjent 4-1. Ettersom Stabæk vant 2-1 mot Lillestrøm, så går AaFK nå ned på kvalikplassen.

Etter en jevn start på kampen tok Odd mer og mer over, og etter 15 minutter satte Olivier Occean inn 1-0. Bentley og Espen Ruud kombinerte på kanten, så slo sistnevnte perfekt inn til Occean langs bakken. AaFK kunne faktisk utlignetumiddelbart etter et innlegg fra Mos til Aron Thrandarson, men islendingen headet like utenfor.

Keepertabbe

Odd fortsatt å styre det som skjedde, men AaFK fikk unna det som kom i perioden etter scoringen. Ti minutter før pause måtte Vebjørn Hoff forlate banen etter ei hard takling fra Espen Ruud. To minutter senere rotet Andreas Lie det skikkelig til for seg selv og AaFK på ei heading fra Occean. AaFK-keeperen ga utrolig nok en retur som han rotet i beina på Bentley, som hælsparket ballen under Lie og i mål til 2-0. AaFK kunne ligget under 3-0 til pause etter et godt skudd fra Oliver Berg minutter før pause, men avslutningen gikk i stolpen, i Andreas Lie og ut. På overtid kom situasjonen som alle snakket om i pausen. Franck Boli kom alene mot gjestenes keeper og gikk i bakken. Dommeren ga gult kort for filming, men reprisen viser at Boli ble tatt og skulle hatt straffespark.

Klasseforskjell i andre omgang

I pausen valgte Trond Fredriksen å gjøre et bytte og satte Edwin Gyasi inn for Mos. Det fikk bortelaget full effekt av etter bare to minutter da Gyasi dro seg inn fra kanten og banket ballen i mål fra 17-18 meter til 2-1. AaFK hang bra med til det var spilt nesten et kvarter av andre omgang, men da headet Occean inn 3-1 på en godt slått corner.

Men Odd fortsatte å kjøre på mot AaFK og økte til 4-1 halvvegs i omgangen. Denne gangen kom Bentley seg rundt på kanten og slo inn der Rafik Zekhnini, som kom løpende på bakerste stolpe og satte enkelt inn Odds fjerde mål. Etter den siste scoringen var det eneste som skjedde at innbytter Vegard Bergan skjøt i stolpen og ut på overtid.

AaFK har dermed tapt tre kamper på rad med fire innslupne, hvis man tar med treningskampen mot Hammarby.