Playboy-modell og skuespiller Lillian Müller sammen med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker under lanseringen av TV2-programmet "Skal vi danse". Playboy-modell og skuespiller Lillian Müller sammen med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker under lanseringen av TV2-programmet "Skal vi danse". Foto: Scanpix

Havnet på sisteplass i «Skal vi danse»

Men playboy-modell Lillian Müller deppet ikke for det.

OSLO: Lillian Müller endte på sisteplass med sine 19 poeng i tvprogrammet "Skal vi danse?" etter at dommerne hadde sagt sitt lørdag kveld, melderVG Nett.

Til tonene av Lionel Richies «Three times a lady», danset Müller og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker Engelsk vals.

– Det starter elegant, men etter hvert blir det lite bevegelse. Bra start, men jobb med å få mer bevegelse, sa dommer Karianne Gulliksen etter innsatsen.

Men dommer Tor Fløysvik lot seg sjarmere av 61-åringen, ga seks poeng og følgende kommentar:

— Jeg elsker feelingen du hadde i denne valsen.

Likevel ble det sisteplass for den tidligere playboy-modellen. Det holdt i bøtter og spann, for i lørdagens premiere var det ingen av deltakerne som røk ut av konkurransen. Müller deppet heller ikke over noteringen etter endt innsats og lot seg begeistre av dommer Fløysviks kommentar.

— Jeg synes selve prosessen er så alle tiders og så fantastisk. Om jeg fikk bare 19 poeng, så fikk jeg i alle fall 19 poeng, uttalte hun til VGTV etter debuten.

Slik endte det for deltakerne i første program:

Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya 33

Hanne Sørvåg og Egor Filipenko 31

Cathrine Larsåsen og Tom Erik Nilssen 30

Lasse Ottesen og Olga Divakova 28

Ben Adams og Tone Jacobsen 27

Steinjo og Marianne Sandaker 27

Linni Meister og Calle Sterner 27

Marit og Lars Aleksander 24

Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud 22

Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik 22

Lillian Müller og Glenn Jørgen Sandaker 19

UTFORSK TEMA: