Chelsea innledet sesongen med å slå Wigan. Med seieren mot Reading har laget seks poeng av seks mulige i sesongstarten.

Nyinnkjøpte Eden Hazard ordnet straffespark for de helblå etter et drøyt kvarter. Belgieren ser ut til å bli en fin tilvekst i engelsk fotball. Det kunne se ut som Hazard falt lett. Frank Lampard gjorde ingen feil fra elleve meter.

En sterk heading fra Pavel Pogrebnjak sørget for 1-1 etter 25 minutter. Kort tid etter tabbet Chelsea-målvakten Petr Cech seg ut på et frispark fra Danny Guthrie. Fra spiss vinkel og rundt 17 meter banket Guthrie ballen rett på Cech, uten at tsjekkeren klarte annet enn å videreformidle ballen over streken.

Chelseas angripere fant ikke veien til målet da utligningen ble jaget på Stamford Bridge. Da tok stopper Gary Cahill ansvar. Fra 25 meter banket han til, rett på keeper riktignok, men heller ikke Readings målvakt Adam Federici maktet å stoppe svake skudd onsdag.

Ni minutter før slutt vartet Chelsea opp med et fint klikk-klakk-angrep der Torres enkelt dyttet ballen i mål fra to-tre meter. Spanjolen sto i klar offsideposisjon da han scoret, men scoringen ble stående. På overtid jaget Reading utligning. Federici ble sendt i angrep, men det endte med at Chelsea fikk ballen og kunne kontre inn 4-2 i tomt bur. Sist på ballen var Branislav Ivanovic. (©NTB)