Yann-Erik de Lanlay er friskmeldt til dagens kamp mot Brann. Høyrekanten trente ikke sammen med lagkameratene fredag, men skulle testes søndag. Den testen var tydeligvis positiv da han er i startoppstillingen.

FØLG KAMPEN DIREKTE HER FRA KL.20!

Med bare én seier de siste ti kampene, og ingen scorede mål på de siste tre kampene er det et presset Viking-lag. Med Kåre Ingebrigtsen ute av klubben har Kjell Jonevret tatt grep på treningene. Det har spillerne merket.

— Treningene minner litt om slik de var da Kjelle kom inn for to år siden. Nå er det bare han som er trener og det viktigste er at vi klarer å holde laget samlet, sier Viking-kaptein Indridi Sigurdsson.

Så gjenstår det å se om Viking får en like god høst som den gang. Da var det bare seriemester Molde som kunne vise til like stor poengfangst.

Viking: Arild Østbø - André Danielsen, Indridi Sigurdsson, Sverrir Ingi Ingason, Trond Erik Bertelsen - Joackim Jørgensen, Bjørn Daniel Sverrisson - Yann-Erik de Lanlay, Makthar Thioune, Steinthor Thorsteinsson - Jon Dadi Bödvarsson.

Brann: Øystein Øvretveit - Andreas Vindheim, Azar Karadas, Erlend Hanstveit, Erdin Demir - Erik Huseklepp, Fredrik Haugen, Stéphane Badji, Kasper Skaanes - Kristoffer Barmen, Jakob Orlov.