Duoens første kamp blir allerede torsdag, når Sheriff Tiraspol kommer til Alfheim.

– Da forespørselen kom om å hjelpe sammen med Sigurd, og det er viktig for meg at det er sammen med ham, hadde jeg lyst til å gjøre det. Vi tror på denne spillergruppa, sier Steinar Nilsen.

Det er derfor mye som tyder på at Steinar Nilsen tar over som ny hovedtrener i TIL etter at Agnar Christensen fikk sparken. Det er også mye som tyder på at Sigurd Rushfeldt blir Nilsens høyre hånd.

– Det er denne klubben jeg er glad i, og som jeg har brukt mye av mitt liv på. Da forespørselen kom, klarte jeg ikke å si nei. Jeg er litt svak på den måten, sier Nilsen.

Duoen jobber først og fremst ut 2013. – Sigurd og jeg har ikke vært en del av denne prosessen. Dette har vært en klubbprosess. Vi har forberedt oss til europacupkampen mot Sheriff på torsdag, sier Nilsen.

Da spørsmålet kom om timingen, backet Nilsen ut.

– Dette handler om å mobilisere styrke og kraft for å løfte oss opp fra kvalikplassen, sier direktør Vegard Berg-Johansen.

– Tromsø IL vil utrykke stor takknemlighet for den jobben Agnar Christensen har gjort gjennom 8 år i klubben og det han har tilført klubben både som assistenttrener og hovedtrener. Partene takker for samarbeidet og ønsker hverandre lykke til videre med nye utfordringer, skriver TIL i pressemeldingen som ble sendt ut i 11.00-tiden.

  • Saken oppdateres.