I boken «Jag är Zlatan Ibrahimovic» skal svensken fortelle om livet sitt fra oppveksten i Rosengård til klubboppholdene i Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og Milan. Utdrag fra boken er blitt publisert i Aftonbladet og Expressen.

Så langt er det detaljene rundt bråket i Barcelona som har vært hetest stoff i de svenske avisene. Ibrahimovic kom på kant med trener Pep Guardiola. Rollen hans i laget skal ha endret seg etter at Lionel Messi fikk innfridd et krav om å få slippe å spille på kanten. Svensken tok opp saken med treneren, som førte til at han ble frosset ut av Guardiola, ifølge Zlatan selv.

Etter at han fikk kun fem minutter på banen i mesterligakampen mot Villarreal, skjelte Ibrahimovic ut Guardiola.

– Jeg skrek «du har ingen baller» og sikkert verre ting enn det, og så la jeg til: Du driter deg ut foran Mourinho. Du kan dra til helvete!». Jeg var helt gal, sier Ibrahimovic i utdraget i Aftonbladet.

– Hvis jeg hadde vært Guardiola, hadde jeg blitt redd, legger han til, ifølge Expressen.

Zlatan Ibrahimovic ble leid ut fra Barcelona til Milan i fjor, mens overgangen ble gjort permanent i sommer.

Da de to klubbene møttes i mesterligaen tidligere i høst, var den svenske spissen ikke med i troppen på grunn av skade. Lagene møtes igjen på San Siro 22. november. Da blir det nok ikke noe gledelig gjensyn mellom Ibrahimovic og Guardiola.

(©NTB)