Et rutinert og toppet Odd-lag vant 2-1 hjemme mot et ungt Bodø/Glimt-lag bestående av flere tenåringer.

Aftenpostens kommentator:

Et tøft kampprogram bestående av både cup— og eliteseriekamper gjorde at Glimt-trener Aasmund Bjørkan valgte å gjøre flere endringer på laget. Både Thomas Jacobsen, Henrik Furebotn, Milan Jevtovic og Trond Olsen fikk hvile fra start og ble erstattet av henholdsvis Emil Jonassen (23), Patrick Berg (18), Fredrik André Bjørkan (17) og Jens Petter Hauge (16). Unggutta så lenge ut til å ta ett poeng.

Olivier Occean scoret begge målene da Odd slo Bodø/Glimt 2-1 hjemme. Foto: NTB Scanpix

— Jeg er stolt over spillerne. De jobbet kjempehardt, og det er ekstra surt at vi ikke fikk med oss poeng, men jeg synes vi gjorde en kjempeinnsats. Vi startet med mye ungt, og de viste at de duger på dette nivået, sa Bjørkan til TV 2 etter 1-2-tapet.

Toppet

Odd stilte på sin side med et tilnærmet toppet mannskap på hjemmebane. Olivier Occean stanget vertene oppskriftsmessig i ledelsen etter 39 minutter etter en corner fra Espen Ruud. Spissen fikk stå helt umarkert og heade inn 1-0-scoringen.

Gjestene løp mye, men slet med å komme til de store sjansene foran målet til Sondre Rossbach.

Bjørkan fikk se sitt mannskap utligne etter 71 minutter. Jevtovic kom inn etter en drøy time, og serberen brukte kun ni minutter på å markere seg.

Emil Jonassen, tidligere Odd-spiller, kom oppover venstresiden og slo til Jevtovic, som satte ballen i mål til 1-1. ## Overlegen

Occean var imidlertid ikke ferdigscoret for kvelden. Etter 79 minutter var han totalt overlegen i lufta da han stanget et innlegg kontant i mål til 2-1. — Tre poeng var viktig for oss, og det er deilig som spiss å score mål, så jeg er glad, sa tomålsscoreren til TV 2 etter kampen.

Bodø/Glimt klarte aldri å produsere de store sjansene og står etter tapet mot Odd med seks strake tap i eliteserien. Odd topper eliteserien med 20 poeng før Rosenborgs kamp mot Stabæk senere søndag.