Først i annen omgang våknet Vålerenga til dåd i sommervarmen i Oslo torsdag kveld. I de første 45 minuttene hadde både hjemmelaget og HamKam vært svake.Innbytterne Gunnar Heidar Thorvaldsson og Bojan Zajic ville noe annet etter hvilen. Sammen med Martin Andresen, som mønstret Vålerenga i en 3-5-2-formasjon, tok de tak i kampen.

Innbytterne gjorde hvert sitt mål med susende langskudd. Martin Andresen kom aldri nærmere scoring enn stolperoten.

Bengt Sæternes headet inn 1-0. Det var hans første scoring i årets eliteserie. Martin Andresen slo innlegget etter et raskt og kort frispark fra Allan Jepsen.

Vålerenga har slitt en del hjemme denne sesongen. Heller ikke denne gang var spillet all verden, men laget gikk til sommerferie iallfall med tre fortjente poeng. (©NTB)