Brian McBride ordnet 1-0 til hjemmelaget med et hodestøt etter 52 minutter, før Nevland ble spilt gjennom og scoret alene med Maik Taylor, tre minutter før full tid.Kun målforskjellen skiller Brede Hangeland og Erik Nevlands klubb med Reading når én kamp gjenstår. Fulham har -23 i målforskjell, seks mål bedre enn Reading, men de blåstripete møter Derby, som for lengst har rykket ned, i den siste kampen. Fulham har bortekamp mot Portsmouth som med seier kan kapre en europacupplass.

Vinner Fulham 1-0, må Reading slå Derby med sju mål dersom de skal kapre 17.-plassen som gir fornyet kontrakt på øverste nivå. Taper Fulham, holder det med ett poeng for Reading.

Skulle både Fulham og Reading avgi poeng, kan Birmingham redde seg med borteseier mot Morten Gamst Pedersens Blackburn. (©NTB)