— Dette kan være et stort poeng for oss. City er et godt lag, et lag man ikke vil komme under mot, men vi viste karakter ved å komme tilbake i kampen, sa Arsenals Jack Wilshere, ifølge BBC.

Sergio Agüero og Kevin De Bruyne scoret målene for City, mens Olivier Giroud og Alexis Sánchez sto for Arsenals mål, i det som var Manuel Pellegrinis siste hjemmekamp som City-manager. Pep Guardiola erstatter chileneren etter sesongslutt.

Tabelltreer Arsenal står nå med 68 poeng, mens City på fjerdeplass har 65. Begge har én kamp igjen av Premier League-sesongen. Tabellfemmer United har 63 poeng, men har en kamp til gode på de to førstnevnte. United gjester West Ham i midtuken, og Louis van Gaals mannskap kan ta seg forbi City med seier på Upton Park. Den viktige fjerdeplassen i serien gir mesterligakvalifisering neste sesong.

City har igjen Swansea borte, mens Arsenals siste kamp er hjemme mot tabelljumbo Aston Villa. United har igjen Bournemouth på Old Trafford etter tirsdagens kamp på Upton Park.

Hjemmelaget presset Arsenal bakover i starten av søndagens oppgjør, og City-fansen kunne juble etter bare åtte minutters spill. Et innlegg fra høyrekanten ble headet ned til Sergio Agüero, og superspissen banket inn 1-0 med venstrefoten. (©NTB)