Snuoperasjonen var i boks etter mål fra Charlie Adam (straffe) og innbytter Jonathan Walters. Det var Stokes tredje seier i Premier League i høst.

Wilfried Bony ga Swansea ledelsen med et sikkert straffespark etter 34 minutter. Ivorianeren satte ballen motsatt vei for keeper Asmir Begovic. Dommeren pekte på ellevemetersmerket da Ryan Shawcross rev Bony i bakken.

Ti minutter senere var det Stokes tur til å få straffe, men den avgjørelsen var mer tvilsom. Victor Moses falt lett etter en duell med Àngel Rangel. Charlie Adam gjorde ingen feil og skjøt ballen velplassert i hjørnet

I annen omgang fikk Mark Hughes' bytter stor betydning for hjemmelaget. Samtlige tre av Stokes innbyttere var involvert i angrepet som ga 2-1-målet. Først snappet Geoff Cameron ballen på midten, før Oussama Assaidi slo den perfekt inn til Walters, som med hodet stanget vertene i ledelsen.

Stoke har hatt en ujevn høst. «The Potters» har slått tittelforsvarer Manchester City på bortebane, men tapt hjemmekamper mot Aston Villa og Leicester. Med søndagens seier klatret Stoke opp til 10.-plassen med sine 11 poeng. (©NTB)