Álvaro Morata sendte det spanske hovedstadslaget i føringen et kvarter etter pause, men gjestene utlignet ved Fabián Orellana sju minutter etter. I det 82. minutt dukket Kroos opp og ble matchvinner på Santiago Bernabéu. Dermed har Real seks poeng etter to spilte seriekamper. Laget slo Real Sociedad 3-0 i første runde. Celta ligger nest sist med null poeng.

Real-stjernen Cristiano Ronaldo er ute med skade. Portugiseren spilte ikke kampen mot Celta.

Valencias svake sesongstart i den spanske eliteserien fortsatte lørdag. Lille Eibar kjempet seg til 1-0-seier mot «Los Che».

Valencia tapte 2-4 hjemme mot Las Palmas i første serierunde, men storlaget klarte ikke å reise seg i runde to.

Pedro León ble matchvinner for hjemmelaget etter 62 minutter, da han satte returen fra sitt eget straffespark inn i nettmaskene. Dermed blir tabelljumbo Valencia stående på null poeng. (©NTB)