Hvordan er du fornøyd med kroppen din?

— Jeg har en frisk kropp, som jeg kan trene hardt og pushe på. Jeg er fornøyd med at jeg ser fremgang i forhold til treningen jeg startet opp med for noen måneder siden.

CHRISTINE_NETT_01.jpg

Hva gjør du for å ta vare på kroppen din, og hvorfor gjør du det?

— Jeg går tur syv dager i uka, og trener kondisjon og styrke fire ganger i uka. Samtidig spiser jeg sunt i ukedagene, og holder meg til seks måltider om dagen. På denne måten slipper søtsuget, og det blir lettere for meg å følge en sunnere livsstil. Treningen har gjort meg mer bevisst på hva jeg putter i munnen, og gitt meg mer lyst til å spise sunn mat. Jeg kom til et punkt hvor jeg ble lei av å være misfornøyd, og syntes det var kjedelig å skulle gå rundt med masse komplekser. Det er jo unødvendig, når jeg faktisk kunne gjøre noe med det selv! Derfor tok jeg tak i kostholdet, og begynte å trene ved hjelp av personlig trener.

Nå slår jeg meg mer og mer til ro med at jeg har den kroppen jeg har. Ja, så har kanskje venninna mi tynnere lår enn meg, men så er kanskje jeg sterkere da. Så lenge jeg vet at jeg har gjort mitt beste for å føle meg bra, på en ordentlig og sunn måte, så er jeg fornøyd

Hvor mye tid bruker du på kroppen?

— Av trening så går det rundt 15 timer i uka. Jeg passer også på å gi kroppen nok restitusjon, noe som også bidrar til at jeg ikke mister treningsgnisten.

Hvor viktig er utseende for deg?

— Utseendet er jo det første man legger merke til ved mennesker, så litt viktig er det jo. Personlig så steller jeg meg for at jeg selv skal føle at jeg ser ok ut. Jeg kan fint gå hjemmefra uten sminke, men du ser ikke meg i joggedress på gata. Jeg vil ikke se ut som at jeg ikke bryr meg.

Hva er du mest og minst fornøyd med?

Jeg er mest fornøyd med at jeg har blitt sterkere og strammere. At jeg i tillegg har mistet 22 cm på tre måneder er jeg kjempestolt av. Jeg er nok minst fornøyd med lårene. Men det er likevel ikke så ille at jeg ikke går i shorts og skjørt. Jeg har de beina jeg har, så da får jeg heller være litt misfornøyd, men sette pris på at jeg kan bevege meg!

Er det for stort fokus på kropp og utseende i dag?

Jeg tror det blir litt hvordan man velger å se på det. Det vil alltid være fokus på kropp og utseende. Men jeg syns at fokuset har endret seg til det positive, ved at det ilegges mer vekt på at jenter heller skal trene og leve sunt, fremfor å være syltynn. Flere catwalk-modeller har jo også fått motgang i det siste, fordi de er for tynne. Det er mange unge jenter som er lett påvirkelige, og hvis fokuset i media er at det er viktig å holde kroppen frisk, spise god og frisk mat, så er jo ingenting bedre!