DOTY er høstens høydepunkt!

Det var en stor gjeng og masse danseglede da freestyle-danserne i klubben reiste til Lørenskog for å avslutte høstsesongen på DOTY, Dancer Of The Year-konkurransen, siste helgen i november. Dette er en stor konkurranse som tilsvarer vårens NM. Det var dansere fra åtte år til 18 år og på alle nivåer. Fem dansere stilte for første gang i rekrutt og de synes dette var kjempegøy. Flinke var de alle sammen og kanskje har vi noen kommende talenter. Det var mange flotte prestasjoner også på de høyere nivåene.

Helene Olsen 5. plass i singel mester o/16år og Frida Berntsen 2.plass i singel mester u/16 år.

Frida Berntsen imponerte stort med 2. plass i singel, mester u/16 år. Det var 30 dansere i klassen og hun sier selv at dette var veldig overraskende, men utrolig gøy. Hun har trent veldig bra i hele høst og det ga resultater. En danser som blir spennende og gøy å følge videre.

Synne Sedberg imponerte også med finaleplassering både i singel freestyle og slowdance, 4. plass i mester u/16 (singel) og 5.plass i mester u/16 (slowdance). Hun sjarmerte på dansegulvet og sier hun er veldig fornøyd med plassering i begge dansestilene.

Sofie Au og Mathilde Au u/11 år

Helene Olsen var også veldig fornøyd med 5. plass i singel, mester o/16år.

Ane Solås fikk en flott 3.plass i slowdance, åpen klasse u/16 år.

Nina Marie Gyberg fikk også en flott 3. plass i slowdance, champion o/16år og delt 7/8 plass i singel 0/16 år.

Camilla Fredriksen og Ane Solås danset dobbel og fikk en flott 2.plass, åpen klasse o/14år.

Ane Solaas, 3.plass i åpen klasse u/16 år

Helene Au, 7.plass i rekruttering u /12 år (singel)

Mina Brodersen, 2. plass i rekruttering o/14 år (singel)

Anna Doan, 3. plass i rekruttering o/14 år (singel)

Julie Au, Mathilde Au, Filippa Berntsen, Johanne Olavsen og Mia Sofie Sedberg alle u /11 år, fikk premie og var strålende fornøyde.

Frida Berntsen 2.plass i singel mester u/16år

Klubben stilte også med ni dansere i team dance for første gang. Dette er gruppedans med mellom fire og 16 dansere. Det er ofte veldig rask innøvd korografi og med like kostymer/drakter. Dette synes jentene var kjempegøy selv om det ble en 8. plass, o/16 år. «Dette vil vi trene mer på» sier de lett andpustne. Neste gang blir det enda mer futt og fart tydeligvis.

Snart avsluttes sesongen og det blir en liten juleferie.

dansLiten8

På bildene over står Synne Sedberg (t.v, 4. plass i singel og 5. plass slow mester u/16) år Filippa Berntsen u/11år.

På nyåret starter det opp mange nye dansekurs og jentene håper å se flere barn og ungdommer som har lyst å begynne å danse, både gutter og jenter. Klubben har dansere på alle nivåer og alder, både i sportsdans og freestyle.