Ronny Deila og Celtic får besøk av Åge Hareides MFF i mesterligakvalifiseringen onsdag. Samtidig vant Malmö 2-0 hjemme mot Gefle i den svenske serien.

Celtic ledet med fire mål lørdag, men slapp unødvendig til mål fra Ryan Christie og Dani Lopez etter 71 og 78 minutter. Mikael Lustig og Leigh Griffiths hadde headet Celtic foran med to mål før pause, mens Stuart Armstrong scoret to ganger etter sidebyttet.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic, som ligger på annenplass i Skottland.

Leder gjør nyopprykkede Hearts. Edinburgh-laget slo Ross County 2-1 på bortebane lørdag. Hearts står med 12 poeng, to mer enn Deilas Celtic.

For Hareides MFF scoret Vladimir Rodic og Markus Rosenberg i 2-0-seieren mot Gefle. Magnus Wolff Eikrem startet for sørsvenskene, men ble byttet ut med Jo Inge Berget etter at timen var spilt. Andreas Vindheim kom inn elleve minutter før slutt. (©NTB)