— Det er en sang jeg begynte å skrive da jeg satt på en buss på Arkansas til Tennessee. Den handler om et forhold jeg hadde i den byen jeg synger om i sangen. Jeg fullførte den sammen med min produsent Bruce Bouton i Nashville sist sommer, forteller Hanne Leland.

«Home Is Where The Heart Is» ble sluppet fredag 27. februar. Per mandag formiddag har musikkvideoen, som er publisert på Youtube, i underkant av 22.000 visninger.

— Det er litt rart, og jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Det er mye høyere enn de forrige musikkvideoene mine. Det er kjempegøy, sier Leland, som fulgte med fra time til time etter lanseringen.

— Det er stor stas. Og jeg har også fått mange gode tilbakemeldinger. Det er flere som har fått øynene opp for meg, og som forhåpentligvis kommer til å kjøpe plata mi. Det er gøy at det er interesse, sier 23-åringen fra Byremo.

Singelen er en av låtene pop/folk-artisten kommer med på debutplata «Honest», som slippes 25. april. Da blir det slippkonsert i Kristiansand. Ghost Town Artist ved Bent Ivar Tversland fra Evje har fått ansvaret for å promotere debutplata.— Jeg har nylig inngått en avtale med ham. Han har fått til mye på kort tid, og managementet mitt hadde tro på ham, sier Leland.

I tiden fram mot april blir det konserter på Østlandet, samt en omfattende radioturné før plateslippet.

Hanne Leland slipper debutalbumet sitt «Honest» 25. april. Nå er hun aktuell med singelen «Home Is Where The Heart Is». Foto: Svein Erik Nomeland, Artistfoto