Onsdag fikk en rekke hjemløse i Las Vegas seg litt av en overraskelse da den ikke helt ukjente Baywatch-stjernen Pamela Anderson viste sosialt engasjement — og serverte middag under et arrangement for hjemløse.Blondinen skal ha slått sine pjalter sammen med sine venner i dyrevernorganisasjonen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) - og funnet ut at det var fint å gjøre noe for tobeinte også.

Anderson, som selv har sverget til vegetarmat i en årrekke, stilte til servitøroppdraget i full sminke, med en reklameskjorte for PETA og kjæresten Rick Salomon ved sin side, melder Yahoo News.

Nettstedet celebrity-gossip.net har lagt ut mange bilder av en opplagt Anderson ved serveringsfatene.

Tiltaket var et samarbeid med organisasjonen Family Promise, og PETA brukte anledningen til å vise at det finnes fullgode vegetaralternativer til den obligatoriske Thanksgiving-kalkunen.

— På denne tiden av året er det ekstra hardt å være hjemløs, og så har du alle kalkunene som avlives nå, uttalte Anderson og la til følgende velmenende matlagingstips: - Det er veldig enkelt å lage festmat som også gir kalkunene noe å være takknemlige for.

Thanksgiving avvikles årlig i USA den fjerde torsdagen i november. (©NTB)