Sienna sies å ha vært på leseprøver for rollen som Ophelia mot Judes Hamlet i Kenneth Branaghs kommende oppsetning av Shakespeare-stykket på Donmar Warehouse.«Hamlet» skal også settes opp på Wyndham Theatre i London, der Sienna brøt sammen i tårer mens hun spilte Celia i «As You Like It» etter bruddet med Law i 2005. Paret gikk fra hverandre etter at Jude (34) innrømmet å ha hatt et forhold med barnepiken som passet ungene hans, Daisy Wright, og Sienna skal ikke overraskende være urolig for at gamle sår kan bli åpnet dersom hun skal spille mot sin tidligere forlovede.

— Sienna er redd for at det kan bli for smertefullt å spille Judes tragiske partner på scenen hver kveld. Det vil også være farlig for dem å være så mye sammen på grunn av den turbulente historien de har sammen. Men det hersker ingen tvil om kjemien dem imellom og deres skuespillertalenter. Det kommer til å bli en elektrisk forestilling, sier en kilde til den britiske avisa Daily Star.

Jude og Sienna forsøkte seg på ny for en kort stund i 2006, men klarte ikke å redde stumpene og gikk raskt fra hverandre igjen.

I år er Sienna (25) blitt knyttet til rapstjernen P. Diddy og sin motspiller i filmen «A Woman of No Importance», Sean Bean. Nylig er hun imidlertid blitt sett sammen med «Notting Hill»-skuespilleren Rhys Ifans en rekke ganger, noe som har satt fart i ryktene om at vennskapet dem imellom har utviklet seg til noe mer.

Branaghs «Hamlet» får etter planen premiere i mai 2009. (©NTB)