Jonas Johannessen, lett kontakt -89 kg

Møtte Enrico Vassdal fra Sentrum kampsportsenter i semifinalen. Jonas bruker rekkevidden sin godt og varierer med teknikker til hode og kropp , klar 3- 0 seier.

I finalen møter han Endre Arntsen fra Hamar kickboksing klubb. Dette er en jevnere kamp hvor Jonas setter mange reine treffer , men motstanderen har gode kontringer, Jonas klarer å tette bedre sammen utover i kampen og vinner 2-1. Gull i sitt første senior NM!

Pointfighting -89

Her blir Jonas trukket i en direkte finale i en gren han ikke har konkurrert i før.

Han møter Ari Magnus Hammer fra Verdal kickboksing klubb som satser i denne grenen. Det blir sølv til Jonas og en artig erfaring.

Morten Dåbu, fullkontakt -86 kg

Morten møter Håvard Egeberg fra Sør Odal kickboksing klubb, som er regnet som en av Norges kommende storutøvere. Morten finner ikke helt riktig distanse i første i runde og kommer under på poeng, Så kommer han seg tettere på utover i kampen og det jevner seg ut. Han har noen tunge treffere i slutten av kampen, men Egeberg vinner 3-0. Bronse til Morten.

Espen Kløvfjell, fullkontakt -86 kg

Espen møter i semifinalen Arni Steinar Gudnason fra Stjørdal kickboksingklubb, som er regjerende mester i tungvekt. Espen finner sin favorittdistanse relativ raskt og jobber godt med varierte teknikker til hode og kropp. Og vinner komfortabelt 3-0.

I finalen møter han Håvard Egeberg, som møtte Dåbu dagen før. Dette er en eksplosiv utøver som starter veldig friskt, men Espen korter inn avstanden og jobber seg inn i kampen. Han treffer med kontante serier og klarer å kjempe seg til en 2-1 seier etter en formidabel sluttspurt. Gull til Espen!