Krasnodar - Chelsea 0–4

Amerikaneren kom inn som ett av tre bytter Frank Lampard gjorde i det 71. minutt og markerte seg umiddelbart. Han var involvert i både 2-0 og 3-0 før han selv satte inn det siste målet.

Chelsea fikk straffespark allerede etter et snaut kvarter, da Timo Werner ble felt av Kaio etter et fint raid av César Azpilicueta. Jorginho hoppet i tilløpet og skjøt i stolpen. Via keeper spratt ballen ut, men Werner greide ikke å sette inn returen.

Ledermålet kom først i det 37. minutt, da Callum Hudson-Odoi fikk ballen fra Kai Havertz og avsluttet. Keeper Matvej Safonov burde nok ha reddet, men måtte se ballen trille inn i mål.

Spenning

Kampen levde lenge, og Krasnodar var veldig nær utligning da Jurij Gazinskij traff tverrliggeren i det 56. minutt.

Etter drøyt halvspilt 2. omgang gjorde Frank Lampard tre bytter. Pulisic var en av dem som kom inn, og han fremprovoserte nesten umiddelbart straffesparket som punkterte kampen. Aleksander Martinovitsj var uheldig da ballen traff først låret og så armen hans, men dommeren pekte ubønnhørlig på 11-metersmerket.

Jorginho var byttet ut, og Timo Werner overtok ansvaret som straffeeksekutør. Han scoret med et hardt skudd i hjørnet.

Festet grep

Da var det ingen vei tilbake for Krasnodar, og Hakim Ziyech økte med et diagonalskudd. Pulisic var involvert igjen, da han sammen med Werner sto for forarbeidet. Pulisic ga seg ikke før han selv hadde satt inn 4-0.

Etter at begge kamper i åpningsrunden endte uavgjort har Chelsea festet et grep i sin gruppe. Europaligavinner Sevilla møter Rennes i den andre kampen senere onsdag.