Tottenhams hjemmeside annonserte søndag at David Beckham vil trene med laget den neste måneden. Dermed så det ut til at en låneavtale mellom Tottenham og LA Galaxy hadde gått i vasken, og at Beckham ikke kom til å få spille for London-laget i pause i den amerikanske ligaen.

Søndag kveld, etter at Spurs har slått Charlton i FA-cupens tredje runde, sier imidlertid manager Harry Redknapp at han ikke har gitt opp å få 35-åringen spilleklar.

Håper fortsatt

Den tidligere England-kapteinen kommer til Tottenham på mandag, og Redknapp håper en avtale med Los Angeles-klubben kan la seg ordne. Klubbene skal ha diskutert i en uke, og tidligere søndag ble det skrevet at det var Beckhams forsikring som kom til å stanse avtalen.

Beckham har vært på utlån til AC Milan i italiensk Serie A i de to siste pausene i den amerikanske ligaen MLS, og han skadet ankelen under sitt opphold i Milano forrige vinter.

— For å være helt ærlig, så aner jeg ikke. Slike avgjørelser blir tatt over hodet på meg. Forhåpentligvis kan det fortsatt skje noe, sier Redknapp ifølge sportinglife.com.

Statistikksenter Premier League:

Kan få debut mot United

Britiske medier melder søndag kveld at det ikke står og faller på noen forsikringssum, men at grunnen til at avtalen ser ut til å strande er at Tottenham skal være uvillige til å betale den delen av lønnen som LA Galaxy krever.

- Jeg trodde at det var forsikringen som var et problem, men det er visstnok ikke, sa Redknapp.

LA Galaxy vil uansett ha Beckham tilbake før starten av neste MLS-sesong 15.mars, men hvis en låneavtale skulle gå i orden i løpet av den kommende uken, kan Beckham få sin Tottenham-debut mot gamleklubben Manchester United på søndag.