Liverpool-direktør Ian Ayre skal møte representanter fra Barcelona i London onsdag. Det blir starten på forhandlingene om en overgang for Luis Suarez, skriver lokalavisen Liverpool Echo.

Selv om Suarez er utestengt fra all fotball i fire måneder etter at han bet Giorgio Chiellini, vil ikke Liverpool la spissen gå billig. Ifølge avisen må Barcelonas bud matche utkjøpsklausulen, som er antatt å være et sted mellom 70 og 80 millioner pund, eller nærmere 840 millioner kroner.

Liverpool var forberedte på at Barcelona ville ta kontakt, etter at Suarez beklaget biteepisoden. Den spanske storklubben krevde at han la seg langflat og sportsdirektør Andoni Zubizarreta har gitt ros til 27-åringen etter beklagelsen.

— Suarez har vist at han er ydmyk nok til å innrømme en feil, noe som er veldig viktig. Han har beklaget seg overfor de han har såret, og i dette tilfellet er det det beste han kan gjøre, sier Zubizarreta.

Barcelonas Alexis Sanchez kan bli en viktig brikke i overgangen. Brendan Rodgers er en stor beundrer av den chilenske stjernen, som også står på Juventus' og Arsenals ønskelister. Ayre vil benytte møtet til å kapre Sanchez, som vil koste 30 millioner pund.