Svenske Robin Olsen holdt nullen for 21 gang da Ståle Solbakkens FC København spilte 0–0 (2–1 sammenlagt) i returoppgjøret i Europa League mot bulgarske Ludogorets.

Kun skotske Celtic har en bedre defensiv statistikk denne sesongen.

Nå vil FCK-profil møte stjernegalleriet til Manchester United og Zlatan Ibrahimovic i neste runde.

– Personlig håper jeg at vi møter Zlatan. Man vet aldri om man kommer til å møte ham i karrieren. Han er 35 år nå, og jeg vet ikke når han legger opp, sier midtbanespilleren Youssef Toutouh ifølge den danske avisen B.T.

24-åringen spilte hele torsdagens kamp. De siste 25 minuttene sentralt på midten.

– Jeg synes jeg spiser folk der inne, sier Toutouh, og legger til at han håper på flere muligheter i den posisjonen.

Under fredagens trekning kan FCK møte lag som Lyon, Ajax, Borussia Mönchengladbach og Roma.

– Jeg håper vi trekker United. Jeg er en stor fan av Zlatan, og han spiser jeg også, selv om han er stor, og blir en stor munnfull, sier en selvsikker Toutouh.

Ståle Solbakken beskrev torsdagens avansement som en av de største bedriftene i hans FCK-tid. Nordmannen har ikke tenkt så mye på neste motstander.

– Vi skal bli bedre på noen punkter, men uansett hvem vi møter, blir det en jevn kamp her inne (i Parken). Det er muligheter for oss, sier Solbakken ifølge bold.dk.

Trekning kl. 13.00

Toutouh er sikker på at FCK kan gå hele veien, om de er heldige med trekningen.

– Jeg er ikke redd for å si det, og jeg står ved mine ord. Hvis vi kan få en lett motstander, kan jeg ikke se hvorfor vi ikke kan gjøre det. Hvis Dnipro kan det, så ser ikke jeg hvorfor vi ikke skulle klare det, sier Toutouh.

Ukrainske Dnipro spilte finale i Europa League i 2015. Der ble det tap mot Sevilla.

Dagens trekning begynner kl. 13.00, og vises direkte på UEFAs nettsider. Følgende 16 klubber er videre; Ajax (Nederland), Anderlecht (Belgia), APOEL (Kypros), Besiktas (Tyrkia), Borussia Mönchengladbach (Tyskland), Celta Vigo (Spania), FC København (Danmark), Genk (Belgia), Gent (Belgia), Krasnodar (Russland), Lyon (Frankrike), Manchester United (England), Olympiakos (Hellas), Roma (Italia), Rostov (Russland) og Schalke 04 (Tyskland).