Dimitar Berbatov var helt sikker da han satte inn 2-0-målet. Foto: NTB Scanbpix

John Arne Riise var helt i kulden da Martin Jol styrte Fulham. Den norske spilleren sto bare med to seriekamper da René Meulensteen overtok sjefsjobben i klubben. De to kampene nederlenderen har styrt har Riise fått tillit på venstrebacken.

Det ble tap i den første kampen, men mot Aston Villa på hjemmebane klarte han og laget å stoppe den seks kampers lange tapsrekken. Spesielt i andre omgang var nordmannen med på å prege kampen offensivt. For til tross for at Fulham ledet med to mål fortsatte de å angripe.

I det 65. minuttet fikk Riise sin største mulighet da Brad Guzan feilberegnet et innlegg fra venstre. Ballen traff hodet til Riise, men gikk rett i stolpen, han var ikke våken nok til å sette inn returen. Han hadde også flere skuddforsøk fra distanse, men de ble enten blokkert eller de gikk rett utenfor.

Straffesituasjon

Defensivt holdt Riise og resten av Fulham-forsvaret tett i Brede Hangelands skadefravær. De hadde stort sett kontroll, men opptrådde oppofrende de gangene Aston Villa kom til farligheter.

Mens Fulham fikk tildelt et litt billig straffespark før pause gikk ikke Mike Dean med på å gi Gabriel Agbonlahor straffespark i den andre omgang. Fulhams Aron Hughes bommet på ballen da Agbonlahor prøvde å ta seg forbi, og det var kontakt i forkant av at Villa-spilleren falt i feltet.

Lekre mål

Fulhams første mål kom i det 21. minutt. Ashkan Dejagah spilte en stikker til Steve Sidwell. Han ble hardt presset av Laendro Bacuna, men klarte på spektakulært vis å kaste seg først på ballen og chippe ballen over en feilplassert Guzan.

Etter halvtimen økte Berbatov til 2-0 på straffespark. Bulgareren ventet til Guzan slengte seg til venstre før han selv rolig trillet ballen inn ved stolperoten på motsatt side. Straffesparket var imidlertid litt billig Alexander Kacaniklic gikk på løp helt fra midten av banen. Han var litt uheldig med det ene touchet og var på vei inn ufarlig posisjon. Han prøvde å skjerme ballen, og kastet seg ned da han fikk Bacuna i ryggen.