Hun skal ifølge den kommende utgaven av bladet Star ønske å få sitt eget talkshow på dagtid. En kilde sier til bladet:— Jennifer har alltid beundret Oprah Winfreys evne til å inspirere mennesker og håper å kunne gjøre det samme, særlig unge jenter. Hun ønsker virkelig å være en positiv rollemodell.

Jennifer Love Hewitt (28) opplever stor suksess med «Ghost Whisperer» på tredje året. I USA denne uken fulgte hele 9,9 millioner seere henne i rollen som Melinda som ser og snakker med de døde. Men nå vil hun selv snakke med de levende og unge - hvis forhandlingene fører fram.

Kanskje ble hun inspirert av sine egne erfaringer? I november i fjor tok hun nemlig kraftig til orde mot kritikken hun fikk fra bloggere og kjendissladresteder på nettet, som skrev at hun så overvektig ut på bikinibilder som paparazzifotografene tok av henne på Hawaii.

På bloggen sin skrev Love Hewitt, som er en størrelse 32, at hun altfor lenge hadde bivånet hvordan kvinners kropper ble fingransket, og kom med følgende oppfordring:

— Til alle jenter med rumper, pupper, hofter og en midje, ta på dere en bikini - og vær sterke. (©NTB)