Donkeyboy fra Drammen ruller ut den ene hitlåten etter den andre. Det har de gjort siden 2009, og de fortsetter å gjøre det i 2016.Her har de samlet de fem siste slagerne sine på ett album, og leverer fem nye låter som også har et hitpotensial. En av de mest fengende låtene gjort av norske artister i nyere tid må være «Crazy Something Normal». Den strømmes både digitalt og surrer av sted på radio fortsatt. Det kommer til skje lenge.

En annen godbit er «Triggerfinger» med sin internasjonale dimensjon. Hadde noen tatt en blind øretest på denne, kunne både jeg og mange andre med meg trodd at denne låten var signert et kommersielt toppnavn fra USA eller UK. Det samme kunne ha skjedd med den fengende «Rocket Gave The Sky To Her», eller med den smidige og snedige miksen av trance og dance på «Look Inside».

Men her er noen kjedelige og uforløste låter også, slik som den gråe «Smooth Lover». Og som album er dette ikke så veldig interessant. Lytter man nøye og lenge, så faller det meste til jorden uten særlig innhold. De går seg litt fast i egne grep, og det blir litt forutsigbart. Donkeyboy er et hitband som skaper poplåter som funker på radio. Dermed basta!