Owen ble nylig hentet til de røde djevlene, og kritikerne undret på om det ville være en genistrek av Sir Alex Ferguson, eller om 29-årige Owen ville bli en flopp, à la det han ble i Newcastle.I debutkampen svarte spissen med å gjøre mål mot et sammensatt malaysisk lag. Mandag gjorde han det samme igjen. Etter 13 minutter fyrte han løs fra kort hold, og scoret sitt annet mål på like mange kamper.

Da hadde nettopp tenåringen Federico Macheda ført United i føringen i kampen mot det sammensatte malaysiske laget. Til tross for en rekke sjanser, ble det med to mål for United.

For Owen smakte det sikkert mer enn godt nok med det ene han fikk. 29-åringen viste fram måljegerferdighetene da han fikk tak i en løs ball i feltet, og uten problemer satte den i nettet.

Før kampen ble det avholdt ett minutts stillhet for å minnes ofrene etter fredagens bombeangrep i Jakarta. United skulle egentlig ha møtt et indonesisk lag mandag, men avlyste turen etter at hotellet laget skulle bo på ble rammet av eksplosjonen som drepte minst åtte personer. (©NTB)