Cristiano Ronaldo ga Real ledelsen med en frisparkkanon, og Raul og Gonzalo Higuain økte hver sin gang før pause. Det så ut til å gå mot utklassingsseier for Reals «Galacticos».Den spanske klubben tok foten av gasspedalen etter pause, og det holdt på å straffe seg. I det 64. minutt fikk hjemmelaget straffe da Real-keeper Iker Casillas rev ned en motspiller, og Xavier Margairaz scoret.

Bare ett minutt senere reduserte Zürich igjen da Silvan Aegerter nikket inn et hjørnespark. Da blinket varsellampene hos Real, og Zürich hadde flere store sjanser til å utligne før Real scoret to ganger til i sluttminuttene.

Ronaldo satte inn sitt annet frispark for kvelden før Guti fikk siste ord med en vakker lobb i fjerde overtidsminutt.

I samme gruppe ble Filippo Inzaghi den store spilleren da Milan vant 2-1 i øsregnet i Marseille. (©NTB)