I enkvinnesshowet som har fått blandede kritikker tar hun med publikum på «en vandring gjennom livet mitt, bare jeg som snakker ut om hvordan det var». Ekland har litt å ta av: Hun var gift med Peter Sellers, hadde forhold med alle fra Warren Beatty til Lord Lichfield og Rod Stewart, spilte Bond-piken Mary Goodnight i «Mannen med den gylne pistol», og var omgangsvenn med Cary Grant, Shirley MacLaine, Richard Burton, Elizabeth Taylor, Steve McQueen, Michael Caine og Noel Coward.

Britt Ekland forteller alt, og er ifølge Daily Mail dyktig til å strø rundt seg med kjente navn. Om forholdet til Rod Stewart sier hun at kallenavnet hans på henne var «Sex Kitchen», og at hun var med ham på turné.

— Han gikk aldri på scenen uten mitt undertøy, av rent praktiske årsaker - for å holde «pakken» på sin rette plass, skvaldrer Britt Ekland i vei, foran et publikum som ifølge flere aviser er ganske tynt.

Flere forlater også salen når det blir for mye Britt Ekland; under enetalen, som hun vekselvis roper ut, så vises det kontinuerlig bilder fra henne glansdager bak henne på scenen. På slutten av showet røper hun ifølge TimesOnline den egentlige årsaken til at hun er der:

Da fastslår Britt Ekland at det hun mest frykter - i likhet med mange som er vant til rampelyset - er at telefonen en dag skal slutte å ringe. (©NTB)