— Han er ute av rehab og vil ta fatt på en filminnspilling snart, opplyser Duchovnys advokat i en pressemelding.David Duchovny ble i helgen observert på tsjekkisk festival i New York, hånd i hånd med skuespillerkona Tea Leoni. Han ville ikke uttale seg til pressen, og det er fremdeles ukjent hvor han har vært til avvenning for sexavhengigheten.

Det var i slutten av august at Duchovny kom med forrige presseuttalelse om at han la seg inn til behandling. Tea Leoni, som har vært gift med «X-Files»-stjernen i 11 år og har to barn med ham, har ligget lavt siden det ble kjent, ifølge magasinet Us. Blant annet droppet hun å være til stede på premieren av sin nyeste film «Ghost Town» under filmfestivalen i Toronto i september.

Nå skal Duchovny selv spille i filmen «The Joneses» sammen med Demi Moore, Amber Heard og Gary Cole. Han og Moore spiller mann og kone i den tilsynelatende perfekte, lykkelige familien som flytter inn i den rike forstaden og straks elskes av alle - til det viser seg at alt er skuespilleri, og at de er hyret inn av et markedsføringsbyrå som en ny måte å introdusere luksusvarer til naboene. (©NTB)