— Jeg har bare fått anledning til å skumlese dommen. Jeg har likevel registrert at Domsutvalget har gitt meg fire måneder. Da jeg snakket med dem tirsdag sa de fem måneders karantene, men de har tydeligvis endret oppfatning over natten, sier Høidalen i en pressemelding.- Med den informasjonen vi har lagt fram for Domsutvalget så er dette for meg fullstendig uforståelig. Vi har dokumentert grov forskjellsbehandling, grove saksbehandlingsfeil og store mengder rot fra Antidoping Norges side, mener Høidalen.

Høidalen retter hard skyts mot sin motpart.

— Både Anders Solheim (leder i Antidoping Norge) og Niels Kiær prosessfullmektig i påtalenemnda i Antidoping Norge) har gått til personalangrep på meg i media før saken kom opp. Dette er i seg selv ikke bra. Når angrepene i tillegg baserer seg på usannheter og regnefeil blir det forkastelig, sier han i en pressemelding.

Domsutvalget i Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité avgjorde dopingsaken mot Høidalen onsdag, og et enstemming utvalg fant at han hadde brutt meldeplikten. (©NTB)