Tom Cruise og Katie Holmes ventet så lenge med å slippe fotografer innpå lille Suri, som ble født i april, at pressen spekulerte i om barnet i det hele tatt eksisterte. Til slutt fikk den nærmest legendariske kjendisfotografen Annie Leibovitz , kjent for å ha tatt et av de siste bildene av John Lennon, slippe til. Bladet Vanity Fair fikk de eksklusive rettighetene. Britney Spears er nå siste kjendis ut til å føle presset om bildepublisering av poden. Lille Sutton Pierce kom til verden 12. september i år, og som Tom Cruise og Katie Holmes, ønsker også Spears at Annie Leibovitz skal få det ærefulle oppdraget.

Leibovitz 22-siders familiealbum av Cruise, Holmes og Suri i oktoberutgaven av Vanity Fair, har åpenbart gjort inntrykk på Spears, som også har en ett år gammel sønn, Sean Preston, med ektemannen Kevin Federline. Nå vil hun ha en lignende «hjemme hos»-reportasje, skriver BreakingNews.ie. En venn av stjernen sier til Daily Mirror:

— Hun ble helt vill da hun så bildene Leibovitz tok av Tom, Katie og Suri. Hun synes de ser ut som den perfekte familie, og nå vil hun gjøre noe lignende.

Spears og Federline offentliggjorde de første bildene av Sean Preston i People i fjor. (©NTB)