— Jeg skal absolutt ha litt kirurgi, det er jeg sikker på. Særlig når du ser hva som skjer med kroppen din etter at du har født et barn, sier Liv til magasinet Allure.Skuespilleren, som er datter av Aerosmith-vokalisten Steven Tyler og den tidligere Playboy-modellen Bebe Buell, har trent iherdig for å få tilbake sin gamle figur etter at Milo ble født i desember 2004. — Jeg prøvde å komme i form igjen, så jeg dro til treningsstudioet hver dag, noen ganger to ganger om dagen, sier Liv som fyller 30 år søndag 1. juli.

Til tross for figurforandringene, sier Tyler at hun var helt klar for å bli mor fordi hun aldri har vært voksen for alderen. Hun hevder at det å vokse opp med så «kule» foreldre ikke ga henne noen grunn til å gjøre opprør og i stedet gjorde henne mer ansvarsfull.

— Jeg mener, hva kunne jeg gjøre? Stikke av og røyke en joint og dra på rockekonserter i helgen? Det var jo det de gjorde hele tiden. Jeg har alltid vært superansvarsfull og hardtarbeidende og har bekymret meg over det meste, sier Liv Tyler som er gift med den engelske rockeren Royston Langdon. (©NTB)