Justin Timberlake og Cameron Diaz har brutt med hverandre, etter et tre år langt forhold. Sangeren tilbrakte julen hjemme i Tennessee, omgitt av sin nærmeste familie, mens Diaz tok med seg noen venninner på skiferie i Colorado.

Kilder sier til amerikanske Star at paret, som har vært sammen siden 2003, ble enige om å gjøre det slutt i desember. Kilden sier: — De hadde planlagt å feire julen i Tennessee med hans familie, men han kom alene i stedet.

23. desember ble Timberlake observert sammen med venner på en nattklubb i Memphis, hvor han skal ha bekreftet bruddet til venner. Blant annet skal han ha sagt: «Meg og Cameron? Nei, det er over».

Timberlake skal heller ikke ha kastet bort tiden når det gjelder å finne kjærligheten igjen. Venner sier til Star at han har hatt flere romantiske møter med ekskjæresten, Veronica Finn, i hjembyen Millington. Ironisk nok var Veronica Finn, som nå er eiendomsmekler, erstatteren da Britney Spears forlot jentegruppa Innosense for å gjøre solokarriere. (©NTB)