Takker for all støtten

I en uttalelse sier R&B-artisten at hun femdeles er sterk og har det bra.

«Umbrella»-sangeren gir i en uttalelse uttrykk for at hun setter pris på all støtten hun har fått fra fansen i tiden etter hendelen med kjæresten Chris Brown natt til søndag 8. februar, skriver People.com.

Uttalelsen kommer ett døgn etter at et bilde av en forslått Rihanna dukket opp på nettet.

Er sterk

«På oppfordring fra myndighetene, vil ikke Rihanna kommentere hendelsen som involverer Chris Brown. Hun vil forsikre fansen om at hun fremdeles er sterk, har det bra og at hun setter umåtelig stor pris på den overstrømmende støtten hun har fått i denne vanskelige tiden.», heter det i pressemeldingen.

Rihanna har avlyst en rekke konserter etter episoden 8. februar. Etter planen skulle hun feire sin 21. fødselsdag i helgen, men festen ble avlyst. På selveste bursdagen, fredag, dukket imidlertid sangeren opp i L.A. med solbriller og bøyd hode.

«Slapt» politi

Hvordan bildet av en forslått Rihanna havnet i pressen er usikkert. Enkelte hevder det var utro tjenere i politiet, mens avisen The Sun skriver at det var venner av Rihanna som ville hevne seg på Chris Brown som lekket bildet. Los Angeles Police Department (LAPD) offentliggjorde at de hadde satt i gang en intern granskning for å finne ut hvordan bildet var kommet i pressens hender.

Rihannas far Ronald Fenty har kritisert LAPD og kalt dem «slappe» etter at bildet havnet på ville veier.

Publiserte

Det var kjendisnettstedet TMZ.com som først publiserte fotoet, og deretter fulgte store deler av verdenspressen etter. Men enkelte nettaviser som People.com og E! valgte å ikke trykke bildet for å verne om Rihanna.

Chris Brown (19) er ute mot kausjon og er tiltalt for trusler etter episoden. Ved en eventuell domfellelse kan han måtte sone fengselsstraff.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.