Omsider er det enighet i foreldrerettssaken mellom Britney Spears og eks-mannen Kevin Federline, melder Reuters lørdag.

Berømt barneoppgjør

Saken har pågått siden i vinter, og i løpet av månedene som har gått, har popstjernen hatt begrenset besøksrett til sønnene Sean Preston (to og et halvt) og Jayden James (22 måneder).

Partene har blitt enige om at Spears skal betale $20.000 i måneden i barnebidrag, samt $250.000 — nærmere 1,3 millioner kroner - til Federlines advokater, som må betales innen fire dager.

— Avtalen avslutter endelig foreldrerettssaken mellom Spears og Federline, sa Allan Parachini, en talsmann for høyesterett i Los Angeles.

Federline får full foreldrerett

Ifølge Reuters skal Federlines advokat ha fortalt flere medier at hans klient nå har full foreldrerett over de to barna.

Britney Spears (26) giftet seg med Kevin Federline (30) i 2004 og gikk fra hverandre vinteren 2006. Spears mis-tet foreldreretten til de to guttene i januar 2008 etter å ha blitt lagt inn på sykehus for psykiatrisk observasjon to ganger.

Tilbake til hektene

Ingen tvil om at den unge popstjernen har hatt et vanskelig år - avslutningen på barnefordelingssaken markerer forhåpentligvis slutten på et dystert kapittel i popstjernens liv.

I fjor sjokkerte Spears pressen og fans over hele verden ved å barbere hodet, og forsøkte så å angripe paparazzi med en paraply, men skal nå ha kommet seg til hektene igjen.

De siste par månedene har Britney prøvd å få livet tilbake til «normalt», og er nå i gang med å spille inn nytt album, og har fått lov å ha sønnene på overnattingsbesøk.