Den lille svenske prinsessen så seg interessert rundt og kom bare med et par små lyder da hun ble døpt av erkebiskop Anders Wejryd mens kronprinsesse Victoria og prins Daniel fulgte stolt med.

Litt ubekvem var hun nok i de uvante omgivelsene, og etter at selve dåpen var vel overstått, måtte det en smokk og litt vugging på mammas fang til for å stanse enkelte små klynk.

Representanter fra en rekke europeiske kongehus var til stede under dåpen. Det var også samboerne til prins Carl Philip og prinsesse Madeleine. I tillegg var alle partiene i Riksdagen representert.

Prinsesse Estelle ble båret inn i kirken av sin far og så ut til å ta det hele med stor ro. Etter hvert ble hun flyttet til mors fang, der Estelle puttet et par fingre inn i munnen mens hun tittet rundt på alle gjestene.

Kronprins Haakon, som er en av fem faddere, ankom sammen med kronprinsesseparet og de andre fadderne. Han var ikledd Sjøforsvarets gallauniform med Seraphimerordenen og leste bibelvers i begynnelsen av seremonien. Kronprinsessen Mette-Marit er for tiden i Washington og var derfor ikke til stede. (©NTB)