«Godset på topp» runget det over Marienlyst fra hjemmesupporterne etter at Lars Christopher Vilsvik sendte hjemmelaget i ledelsen på vakkert vis etter bare ni minutter i toppoppgjøret.

Godset-backen er dermed drammensklubbens toppscorer med fire fulltreffere etter sju serierunder. 24-åringens fjerde nettkjenning kom etter en presis langpasning fra Stefan Johansen. Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein var sjanseløs på den harde avslutningen.

Muhamed Keita laget sitt tredje mål for sesongen da han på overtid i første omgang doblet vertenes ledelse på et innlegg fra målscorer Vilsvik.

To minutter ut i annen omgang sendte derimot Vilsvik siddisene tilbake i kampen da han felte Trond Erik Bertelsen innenfor 16-meteren. Svenske Patrik Ingelsten satte straffen sikkert i mål for Viking i det 49. minutt. Like etter reddet Godset-forsvarer Jørgen Horn ballen på streken.

Da kampen sto og vippet, la Adama Diomande (23) på til 3-1 for Strømsgodset. I duell med to Viking-forsvarere plasserte «Dio» ballen iskaldt forbi Jarstein. (©NTB)