— Takk for at du hjelper oss med å gjøre dette riktig, skriver Sheryl Sandberg, som er daglig leder (COO) i Facebook i brevet, som TV 2 har fått av statsministeren.

Sandberg skriver at bildet «Terror of War», som viser ei jente som løper fra napalmbombing under Vietnamkrigen, fortsatt er en viktig påminnelse om krigen.

Facebook har i den siste tiden fått stor oppmerksomhet - spesielt i Norge - på grunn av nettsamfunnets blokkering av det ikoniske bildet fordi det inneholdt nakenhet.

— Dette er vanskelige avgjørelser, og vi gjør ikke alltid det riktige. Vi jobber alltid for å vurdere interessene - og sikkerheten - av et så stort og globalt samfunn. Selv med klare regler, er det å gjennomgå millioner av innlegg hver uke utfordrende. Likevel, vi har tenkt å gjøre det bedre. Vi er forpliktet til å lytte til samfunnet vårt og dets utvikling, skriver Sheryl Sandberg.

— Jeg synes det var viktig å bidra i den diskusjonen, og det viser jo at man kan være med å forandre holdningen til et så stort selskap. De opplevde nok dette som ganske ubehagelig, sier Solberg i et intervju med God Morgen Norge på TV 2. (©NTB)