Forsiden ble presentert på bladets nettside sent lørdag. Den er et portrett av den 34 år gamle hertuginnen av Cambridge, tatt av den britiske fotografen Josh Olins, skriver The Guardian. Inne i bladet er det flere bilder av hertuginnen, og ett av dem skal stilles ut på National Portrait Gallery fra søndag, sammen med forsidebildet.

— Hertuginnen var svært glad for å være en del av feiringen av en institusjon som har tilbudt en plattform til noen av landets fremste fotografer gjennom tidene. Hun setter stor pris på å ha blitt bedt om delta, sier en talsmann for Kensington Palace. Slottet er den offisielle London-residensen til Kate og ektemannen prins William samt flere andre medlemmer av kongefamilien.

Med Vogue-forsiden følger hertuginnen i fotsporene til sin ektemanns avdøde mor. Diana, prinsessen av Wales var avbildet på bladets forside fire ganger, senest i oktober 1997, da bladet brukte forsiden til å minnes prinsessen som, døde etter en trafikkulykke i Paris sent om kvelden 31. august samme år. (©NTB)