Forutsetningen er naturligvis at han går ned i vekt raskt — noe Federline selv også er interessert i: Han skal snart medvirke i en realityserie. K-Feds vektøkning skyldes ifølge The Sun en livsstil som omfatter mye fest og fastfood. Han har også lagt treningen på hylla, og bowler litt.En talsmann for slankefirmaet EP-2 bekrefter til avisen at man prøver å få til en avtale med Spears' eksmann, men at ingenting foreløpig er bekreftet. De ønsker at han skal fronte deres nye produkter.

Realityshowet som Federline også ønsker å gi seg i kast med, vil vise både hans nye kjæreste, volleyballstjernen Victoria Prince, så vel som sønnene Jayden James og Sean Preston, som han har med Britney Spears. Fokus skal bli på K-Fed som firebarnsfar; han har nemlig to eldre barn med ekskjæresten Shar Jackson også.

K-Fed har vært i sving med å spille inn pilotepisoden i Las Vegas forrige uke, ifølge People, som har snakket med en kilde nær rapperen og eks-bakgrunnsdanseren som har dette å si:

— Han har vært gjennom mye i løpet av årene, men greier seg bra. Han har lært å balansere det å være en super enslig far med det kaotiske livet med forretninger, berømmelse og penger. (©NTB)